Godt og rimelig
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinstekte kyllingkaker med appelsinsalat og ris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- olje
- soyasaus
- olivenolje
Jasminris
135 g
Gulrot
1 stk
Appelsin
1 stk
Rødkål
100 g
Kyllingkaker
300 g
Vann
½ dl
Hoisinsaus
1 pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Chilimajones
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 907 kcal
- Fett: 49 g
- Karbohydrater: 84 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg et lokk på stekepannen, så tar det kortere tid å få kyllingkakene gjennomvarme.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrota i tynne skiver. Skrell og kutt appelsinen i terninger. Bland gulrøttene, rødkålen og appelsinen i en serveringsbolle. Ha over litt olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. La salaten marinere mens resten av retten gjøres klar.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkakene i 3–4 minutter, og vend på dem underveis så de får en jevn stekeskorpe. Ha over hoisinsausen, ½ ss eddik, ½ dl vann og litt soyasaus. La sausen får et oppkok, skru ned varmen, og la kakene trekke i sausen til de er gjennomvarme (se tips). Snu på kyllingkakene underveis.
Server chilimajonesen til retten. God middag!
God middag!