Hoisinstekte kyllingkaker med appelsinsalat og ris

Godt og rimelig

Laktosefri
Glutenfri

Hoisinstekte kyllingkaker med appelsinsalat og ris

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • olje
  • soyasaus
  • olivenolje
Jasminris
135 g
Gulrot
1 stk
Appelsin
1 stk
Rødkål
100 g
Kyllingkaker
300 g
Vann
½ dl
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 907 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg et lokk på stekepannen, så tar det kortere tid å få kyllingkakene gjennomvarme.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrota i tynne skiver. Skrell og kutt appelsinen i terninger. Bland gulrøttene, rødkålen og appelsinen i en serveringsbolle. Ha over litt olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. La salaten marinere mens resten av retten gjøres klar. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkakene i 3–4 minutter, og vend på dem underveis så de får en jevn stekeskorpe. Ha over hoisinsausen, ½ ss eddik, ½ dl vann og litt soyasaus. La sausen får et oppkok, skru ned varmen, og la kakene trekke i sausen til de er gjennomvarme (se tips). Snu på kyllingkakene underveis. 
Server chilimajonesen til retten. God middag!
God middag!