Chorizo med aiolipoteter, salat og tomatsalsa
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Chorizo med aiolipoteter, salat og tomatsalsa

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Aiolipoteter

poteter
Poteter
350 g
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke

Salat

tomat
Tomat
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
tobladssalat
Tobladssalat
50 g

Chorizo

chorizo bbq
Chorizo bbq
350 g
rødløk
Rødløk
1 stk

Servering

tomatsalsa
Tomatsalsa
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 963 kcal
  • Fett 69 g
  • Karbohydrater 51 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Aiolipoteter: Skyll og kutt potetene i munnstore biter. Kok dem i lettsaltet vann i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
  2. Salat: Skyll og kutt tomaten i båter, og ha den i en en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten og tobladsalaten.    
  3. Chorizo: Del chorizoen i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen og løken i 3–4 minutter.    
  4. Aiolipoteter, fortsettelse: Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha de i en serveringsskål. Vend inn aiolien og krydre med litt salt og pepper.  
  5. Servering: Server tomatsalsaen til retten. God middag!