Asiatisk biffsalat-bowl med råkost, jasminris og soya- og ingefærsaus
Laktosefri

Asiatisk biffsalat-bowl med råkost, jasminris og soya- og ingefærsaus

4.06 (321)
Under 20 min
9 Ingredienser
En fusion mellom snakkisen "bowl" og en fargerik asiatisk biffsalat med soya- og ingefærsaus er en liten smak av Asia rett hjem.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Råkostmiks
150 g
Rødløk
½ stk
Lime
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
½ stk
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
(Soya, Hvete)
Marinerte biffstrimler
250 g
Soya- og ingefærsaus
½ pakke
(Soya, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 611 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan stekes sammen med kjøttet.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken og råskostmiksen i en bolle, og press over saften fra halve limen. Vend det godt sammen. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist sesamfrøene i den tørre pannen i omtrent 1 minutt. Ha sesamfrøene over i en liten skål. Skyll og kutt resten av limen i båter. 
 Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 1 minutt uten å røre i det. Vend om og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med litt nykvernet pepper og vend inn soya- og ingefærsausen. 
Sett sammen bowlen med risen i bunn, og legg biffkjøttet og råkostmiksen pent ved siden av hverandre. Topp med de ristede sesamfrøene, soya- og ingefærsausen og limebåtene. 
God middag!