Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Bakte grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
gulbete
Gulbete
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
småpoteter
Småpoteter
300 g
bladpersille
Bladpersille
1 bunt
spinat
Spinat
50 g

Kyllingfilet i rødvinssaus

sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
rødvinssaus
Rødvinssaus (Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 457 kcal
  • Fett 15 g
  • Karbohydrater 45 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Bakte grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene og gulbeten i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene og potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekt.
  3. Kyllingfilet i rødvinssaus: Ta kyllingen ut av pakken, og del den i to på langs. Ha kyllingen, kraften fra pakken og rødvinssausen i en kjele på middels høy varme, og la det koke opp. Ha på lokk, og la det småkoke på lav varme i 10–15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
  4. Bakte grønnsaker, fortsettelse: Skyll persillen og spinaten, og rist av overflødig vann. Grovhakk persillen. Vend persillen og spinaten inn med grønnsakene før servering. 
  5. Vel bekomme!