Kremet paprikasuppe med kyllingkjøttdeig, grønnkål og brødsticks
30-40

Kremet paprikasuppe med kyllingkjøttdeig, grønnkål og brødsticks

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • sukker
  • vann
  • soyasaus
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Kremet paprikasuppe

røde paprika
Røde paprika
2 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
75–150 g
Sukker
1 ts
Vann
7 dl

Brødsticks

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Kylling og grønnkål

kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
grønnkål
Grønnkål
50 g
Soyasaus (Soya)
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 778 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 62 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødene kan eventuelt varmes slik de er, om du vil spare litt tid.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Kremet paprikasuppe: Skyll og kutt paprikaene i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel paprikaen og løken på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter, til de er myke.
  3. Brødsticks: Kutt brødene i staver, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir (se tips). Vend inn olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen, over grønnsakene, i omtrent 8 minutter, til de er gylne og sprø.
  4. Kylling og grønnkål: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Tilsett grønnkålen og 2 ss soyasaus de siste 2 minuttene av steketiden.
  5. Kremet paprikasuppe, fortsettelse: Varm opp en kjele til middels høy varme. Tilsett tomatpurèen, ingefærblandingen og 1 ts sukker, og la det surre i omtrent 2 minutter. Tilsett de ovnsbakte grønnsakene, hønsebuljongen og omtrent 7 dl vann.  Kok opp, og kjør det hele sammen med en stavmikser, til en jevn suppe. Vend inn crème fraîchen, og smak til med salt og pepper. 
  6. Ha suppen, kjøttdeigen og grønnkålen i serveringsskåler, og server brødsticksene til suppen.