Ravioli med ricotta i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat
15-20

Ravioli med ricotta i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • olje

Ravioli og basilikumolje

Ravioli med ricotta og spinat
Ravioli med ricotta og spinat (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke
basilikumolje
Basilikumolje
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Sprøstekt bacon og brokkoli

baconterninger
Baconterninger
100–150 g
gul løk
Gul løk
1 stk
brokkoli
Brokkoli
1 stk

Tomatsalat

ruccola
Ruccola
50 g
tomat
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 675 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 47 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spar på litt av pastavannet og vend inn litt og litt med raviolien og basilikumoljen for mer saus.

  1. Ravioli og basilikumolje: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
  2. Sprøstekt bacon og brokkoli: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Tilsett løken og brokkolien i stekepannen med baconet og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper.        
  3. Ravioli og basilikumolje, fortsettelse: Kok ravioliene som anvist på pakken. Hell av vannet når de er ferdigkokte og vend inn basilikumoljen og den revne osten (se tips).   
  4. Tomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.  
  5. Servering: Server raviolien med basilikumoljen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og topp med tomatsalaten.