Hoisinglasert pulled pork med sesamstekt brokkoli og jasminris
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert pulled pork med sesamstekt brokkoli og jasminris

Hoisinsausen er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. Denne søte, fyldige sausen med umamismak løfter kjøttet til nye høyder.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • smør
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Hoisinglasert pulled pork

Sous vide svinebog med jalapeno
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
vårløk
Vårløk
1 pakke
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
oksebuljong
Oksebuljong
½ pakke
Vann
1 dl

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Sesamstekt brokkoli

hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
brokkoli
Brokkoli
½ stk
gulrot
Gulrot
1 stk
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 631 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha sesamfrøene i en tørr og varm stekepanne, rist sesamfrøene i omtrent 1 minutt, eller til de blir gylne. Dette gir frøene en nøtteaktig smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Hoisinglasert pulled pork: Ha kjøttet og kraften i pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver, og ha den over kjøttet før servering.  
  3. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  4. Sesamstekt brokkoli: Skrell og finhakk hvitløken. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt gulroten i tynne staver.    
  5. Hoisinglasert pulled pork, fortsettelse: Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn hoisinsausen, oksebuljongen og 1 dl vann, og stek kjøttet videre i ovnen i omtrent 10 minutter.
  6. Sesamstekt brokkoli, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek brokkolien og gulroten i omtrent 5 minutter. Tilsett hvitløken, sesamfrøene og 1 ss smør, og la det hele steke videre i 2–3 minutter, til brokkolien er mør, men fortsatt har litt krønsj. Smak til med salt og pepper.
  7. Vel bekomme!