Basilikumpasta med kjøttboller, brokkoli, rødløk og Grana Padano
15-20
Laktosefri

Basilikumpasta med kjøttboller, brokkoli, rødløk og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Mezze Maniche og grønnsaker

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
brokkoli
Brokkoli
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
basilikumolje
Basilikumolje
½-1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk

Kjøttboller og rødløk

rødløk
Rødløk
1 stk
kjøttboller med grønnsaker
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 946 kcal
  • Fett 44 g
  • Karbohydrater 90 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Mezze Maniche og grønnsaker: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha brokkolien i vannet med pastaen når det gjenstår 3 minutter av koketiden. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen og brokkolien. 
  2. Kjøttboller og rødløk: Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i omtrent 4 minutter under omrøring, til de har fått en stekeskorpe. Tilsett løken og la det steke videre i 3–4 minutter. 
  3. Mezze Maniche og grønnsaker, fortsettelse: Vend basilikumoljen inn i den ferdigkokte pastaen og brokkolien. Tilsett kjøttbollene og og smak til med salt og pepper. Topp retten med tomatterningene og finriv Grana Padanoen over til slutt.