Salatwraps med reker, eplesalsa og sweet chilimajones
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Salatwraps med reker, eplesalsa og sweet chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • skalldyr

Basisvarer

  • sukker
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
½ pakke

Eplesalsa

rødløk
Rødløk
¼ stk
lime
Lime
½ stk
grønt eple
Grønt eple
½ stk
Sukker
½ ts

Sweet chilimajones

lettmajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
½ pakke
lime
Lime
½ stk

Til servering

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
reker
Reker (Skalldyr)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 671 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Eplesalsa: Skrell og finhakk rødløken, og ha den i en skål med ½ ts sukker og saften fra halve limen. La det stå å marinere i 8–10 minutter. Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Vend epleterningene inn med løken rett før servering, og smak til med salt og pepper.
  3. Sweet chilimajones: Bland majonesen med sweet chilisausen i en skål, og smak til med litt saft fra limen.
  4. Til servering: Dra bladene av hjertesalaten og skyll dem i kaldt vann. La det tørke litt av på tørkepapir. Sil laken av rekene. Fyll salatbladene med risen, rekene og eplesalsaen, og topp med sweet chilimajonesen.