Sitruskrydret svinekam med grønne bønner, hvitløkspoteter og karriremulade
30-40
Laktosefri
Glutenfri

Sitruskrydret svinekam med grønne bønner, hvitløkspoteter og karriremulade

Nyt denne retten en dag du har litt bedre tid. Kombinasjonen av mørt svinekjøtt, friske grønnsaker og karriremulade er skikkelig hverdagsluksus.

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje

Hvitløkspoteter

bakepotet
Bakepotet
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk

Sitruskrydret svinekam

svinekam i skiver
Svinekam i skiver
150 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
½ pakke

Stekte grønnsaker

kinakål og grønne bønner
Kinakål og grønne bønner
250 g
rødløk
Rødløk
½ stk
Smør (Melk)
½ ss

Karriremulade

remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
karri
Karri
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 836 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Hvitløkspoteter: Skyll og kutt poteten i båter. Skrell og grovhakk hvitløken. Fordel poteten og hvitløken i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
  3. Sitruskrydret svinekam: Krydre kjøttet med sitruskrydderet og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
  4. Stekte grønnsaker: Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken og grønnsaksblandingen i 3–4 minutter. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden, og krydre med litt salt og pepper. 
  5. Karriremulade: Ha remuladen i en skål, og smak til med karrien.
  6. God middag!