Laktosefri
Glutenfri
Chorizo med aiolipoteter, salat og tomatsalsa
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Aioli
½–1 pakke
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Tobladssalat
50 g
Chorizo bbq
350 g
Rødløk
1 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 957 kcal
- Fett:
- 69 g
- Karbohydrater:
- 49 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skyll og kutt potetene i munnstore biter. Kok dem i lettsaltet vann i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll og kutt tomaten i båter, og ha den i en en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten og tobladsalaten.
Del chorizoen i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen og løken i 3–4 minutter.
Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha de i en serveringsskål. Vend inn aiolien og krydre med litt salt og pepper.
Server tomatsalsaen til retten. God middag!
God middag!