Thaigryte med kokosmelk og villris

Thaigryte med kokosmelk og villris

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Vil du ha en litt sterkere og kraftigere smak, smak deg fram med mer curry paste. Ristede sesamfrø eller cashewnøtter er også godt i denne retten.

    Kok ris etter anvisning på pakken.
    Finhakk rødløk og hvitløk. Fres det i olje til løken er blank. Tilsett curry paste og stek videre i 1 minutt. Hell over kokosmelk og vann, og la det småkoke i 10 minutter.
    Skjær gulrot og squash i strimler. Tilsett grønnsakene i gryta og la det småkoke videre i 5 minutter.
    Stek kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje på sterk varme. Ha det over i gryta og kok videre i 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Server thaigryte med villris, lime og hakket koriander.
    Mengde: 350 g Kokt villris: 150 g Kcal: 430
    God middag!