Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vil du ha en litt sterkere og kraftigere smak, smak deg fram med mer curry paste. Ristede sesamfrø eller cashewnøtter er også godt i denne retten.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk rødløk og hvitløk. Fres det i olje til løken er blank. Tilsett curry paste og stek videre i 1 minutt. Hell over kokosmelk og vann, og la det småkoke i 10 minutter.
Skjær gulrot og squash i strimler. Tilsett grønnsakene i gryta og la det småkoke videre i 5 minutter.
Stek kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje på sterk varme. Ha det over i gryta og kok videre i 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server thaigryte med villris, lime og hakket koriander.
Mengde: 350 g Kokt villris: 150 g Kcal: 430
God middag!