Foliebakt fisk med kokte poteter

Foliebakt fisk med kokte poteter

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Smør
    • soyasaus
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    MINI-KOKKEN: I dag skal du lage din egen skattekiste! Ta et folieark og legg på biter av favorittgrønnsakene dine. Legg biter av laks og torsk oppå. Ha på en skje med smør og en skje med soyasaus. Pakk igjen folien. Nå er skattekisten klar for å puttes i ovnen.

    "Havets skattekiste"
    Sett ovnen på 200 grader varmluft.
    Kok potetene møre i vann. Det tar omtrent 20–25 minutter.
    Del opp så mange aluminiumsfolieark du vil trenge. Du kan enten steke all fisken i samme pakke eller så kan du lage porsjonspakker. Kutt gulrot, brokkoli og minimais i biter. Legg fisketerningene i folien og fordel grønnsakene utover. Klem over sitronsaft. Legg på en liten skje smør og en skje soyasaus. Brett over den andre halvdelen av foliearket og brett skjøtene sammen slik at pakken blir helt tett.
    Bak foliepakkene i ovnen. En porsjonspakke vil trenge 20–25 minutter, mens en større pakke må ha omtrent 30–35 minutter. Du kan sjekke fisken ved å så vidt åpne en av pakkene underveis. Pass på damp og varm kraft når du åpner.
    Server havets skattekiste med poteter og rømmekolle ved siden av.
    God middag!