Gratinerte vegetarboller i tomatsaus med pasta casarecce og salat
15-20
Vegetar

Gratinerte vegetarboller i tomatsaus med pasta casarecce og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • bygg,
  • havre,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • sukker
  • olivenolje

Pasta casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Gratinerte vegetarboller

moste tomater
Moste tomater
½–1 flaske
oregano
Oregano
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
favarittboller
Favarittboller (Bygg, Havre)
280 g
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 943 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 113 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll den ferdigkokte pastaen i kaldt vann og vend den sammen med salaten.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  3. Gratinerte vegetarboller: Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og grønnsaksbuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.  
  4. Gratinerte vegetarboller, fortsettelse: Fordel vegetarbollene i en smurt ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne osten. Stek vegetarbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til bollene er gjennomvarme, og osten er gyllen. 
  5. Salat: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og del cherrytomatene i to. Skrell løken og kutt den i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper. 
  6. Vel bekomme!