Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
Laktosefri

Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Fersk og fet laks med søt og salt teriyakisaus og frisk og sødmefylt mango er en uslåelig kombinasjon.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Jasminris
135 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Mango
1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Chilimajones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 946 kcal
  • Fett: 51 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mango- og tomatterningene.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skjær laksen i terninger, og ha terningene i en smurt ildfast form. Vend inn teriyakisausen, og stek laksen i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til fisken er gjennomstekt. 
Skrell mangoen, fjern stenen og kutt ønsket mengde av mangokjøttet i terninger. Skyll og kutt tomaten i terninger. Plukk bladene av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Fordel salatbladene utover et serveringsfat. Skyll og grovhakk korianderen, og kutt limen i båter. 
Fyll salatbladene med risen, laksen og tomat- og mangoterningene. Server chilimajonesen, korianderen og limebåtene til retten.
God middag!