Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme
15-20

Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke

Ananassalsa

ananas
Ananas
½-1 stk
vårløk
Vårløk
½ pakke
gul paprika
Gul paprika
1 stk
rød chili
Rød chili
½ stk
lime
Lime
1 stk

Kyllingspyd

krydrede kyllingspyd
Krydrede kyllingspyd
300 g

Urterømme

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 687 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er ananasen umoden? La den modne på kjøkkenbenken i 1–2 dager før du tilbereder retten.

  1. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
  2. Ananassalsa: Kutt skallet av ananasen og skyll vårløken. Kutt ananasen og paprikaen i terninger, og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk halve chilien. Bland sammen ananasen, vårløken, paprikaen og chilien i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og salt. 
  3. Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek spydene i 3–4 minutter på hver side. 
  4. Urterømme: Ha lettrømmen over i en skål, bland inn persilladen og smak til med litt salt.