Tortillawraps med skivet kyllingfilet i kormasaus, kålsalat og urtedressing
15-20

Tortillawraps med skivet kyllingfilet i kormasaus, kålsalat og urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sennep,
  • hvete,
  • gluten,
  • mandler,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • vann
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje

Kålsalat

rødløk
Rødløk
½ stk
lime
Lime
½–1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ss

Kyllingfilet i kormasaus

skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
rødløk
Rødløk
½ stk
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½ glass
kokoskrem
Kokoskrem
½ pakke
Vann
½ dl

Tortillalefser

Tortillalefser (Hvete, Gluten)
4 stk

Urtedressing med tomat

tomat
Tomat
1 stk
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 778 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Kålsalat: Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, ½ ss sukker og saften fra limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering (se tips). 
  3. Kyllingfilet i kormasaus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av løken fra punkt 2, og stek det hele i 1–2 minutter til, eller til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Rør inn kormapasten, kokoskremen og ½ dl vann. Kok opp, og la det småkoke til resten av retten er klar.
  4. Tortillalaefser: Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  5. Urtedressing med tomat: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten sammen med urtedressingen i en serveringsskål.
  6. Servering: Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og urtedressingen.