Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
Linguine (Hvete)
200 g
Stuede grønnsaker
Gulrot
1 stk
Spisskål
½ stk
Grønne erter
125 g
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Vann
½ dl
Stekt kylling
Kyllinglårfilet
350 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Servering
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 900 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 93 g
- Protein 62 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Stuede grønnsaker: Skrell og kutt gulroten i skiver. Fjern det ytterste laget på kålen, og kutt resten av kålen i grove strimler. Ha grønnsakene og ½ dl vann i en kjele og damp under lokk i 2 minutter.
- Stekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Smak til med persilladen, salt og pepper.
- Stuede grønnsaker, fortsettelse: Ha ertene og bechamelsausen i kjelen med grønnsakene. Vend sammen og kok opp. Smak til med salt og pepper.
- Servering: Fordel pastaen på tallerkener, og topp med de stuede grønnsakene og kyllingen. Dryss over den revne osten. God middag!