Pasta med stekt kylling, grønne erter og spisskål i hvit saus
15-20

Pasta med stekt kylling, grønne erter og spisskål i hvit saus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g

Stuede grønnsaker

gulrot
Gulrot
1 stk
spisskål
Spisskål
½ stk
grønne erter
Grønne erter
125 g
bechamelsaus
Bechamelsaus (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Vann
½ dl

Stekt kylling

kyllinglårfilet
Kyllinglårfilet
350 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Servering

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 900 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
  2. Stuede grønnsaker: Skrell og kutt gulroten i skiver. Fjern det ytterste laget på kålen, og kutt resten av kålen i grove strimler. Ha grønnsakene og ½ dl vann i en kjele og damp under lokk i 2 minutter.    
  3. Stekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Smak til med persilladen, salt og pepper.  
  4. Stuede grønnsaker, fortsettelse: Ha ertene og bechamelsausen i kjelen med grønnsakene. Vend sammen og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
  5. Servering: Fordel pastaen på tallerkener, og topp med de stuede grønnsakene og kyllingen. Dryss over den revne osten. God middag!