Seinuggets med ris, asiatisk coleslaw og chilimajones
20-30
Godt og rimelig
Laktosefri

Seinuggets med ris, asiatisk coleslaw og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • soyasaus
  • olje

Ris

jasminris
Jasminris
135 g

Ingefær-coleslaw

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
finsnittet hodekål
Finsnittet hodekål
150 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke

Seinnuggets

sei nuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Smør (Melk)
½ ss

Tilbehør

chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 946 kcal
  • Fett 49 g
  • Karbohydrater 91 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også blande chilimajonesen inn med kålen, gulrøttene og ingefærblandingen for en fyldigere coleslaw. Nuggetsene kan varmes i ovnen, på et stekebrett med bakepapir i omtrent 15 minutter ved 200 grader varmluft.

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Ingefær-coleslaw: Skrell og grovriv gulrøttene. Ha den snittede kålen og gulrøttene i en salatbolle og vend inn ingefærblandingen (se tips). Smak til coleslawen med litt soyasaus. 
  3. Seinuggets: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek seinuggetsene i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme. 
  4. Tilbehør: Server chilimajonesen til retten. God middag!