Bakt kylling med ratatouille og byggkorn
Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kyllingbuljongterning
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
MINI-KOKKEN: Har du lyst til å gjøre middagsbordet ekstra koselig i dag? I dag kan du dekke på. Husk å sjekke at du har satt frem alt som trengs. Tallerken, kniv, gaffel, glass, serviett og noe å drikke. Spør en voksen om du kan få lov til å tenne lys.
Sett ovnen på 210 grader varmluft.
Legg kyllingen på et stekebrett. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen til den er gjennomvarm. Det tar omtrent 15–20 minutter. Klem over sitronsaft når kyllingen er ferdig stekt.
Skyll bygget i kaldt vann og ha det i en vid kjele. Tilsett vann og buljong, og kok som anvist på pakken.
Kutt squash i terninger. Ha ratatouille og squashterninger i en kjele og varm forsiktig opp under omrøring. Om barna ikke er så glad i grønnsakene blandet på denne måten, kan du eventuelt lage en deilig tomatsaus av halvparten. Kjør da halvparten av grønnsakene med en stavmikser til du har en jevn saus.
Server bakt kylling med byggkorn og ratatouille.
God middag!