Meksikansk tomatsuppe

Meksikansk tomatsuppe

3.99 (125)
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    I dag kan du hjelpe til med å dekke på bordet. Dekk på med dyp tallerken, skje, serviett og glass. Sett en kanne med vann på bordet, gjerne med noen skiver sitron i om du har det. Dette gir en god syre til vannet.

    Ha tomatsuppen i en kjele og kok opp under omrøring. Om du vil ha en jevnere suppe, kjør den sammen med en stavmikser.
    Hell vannet av bønnene og skyll dem godt. Ha bønnene i suppen og la det trekke i enda 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Ønsker du mer futt i suppen, kan du tilsette litt tacokrydder.
    Stek kjøttdeig i en stekepanne med olje. Tilsett tacokrydder og bland godt.
    Ha litt kjøttdeig i hver tallerken og hell over den varme suppen.
    Server gjerne suppen med rømme, mais, revet ost og nachochips.
    God middag!