Kylling tandoori med ris og grønn salat
Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å gjøre retten mer autentisk kan du servere den med nanbrød og naturell yoghurt.
Sett ovnen på 210 grader varmluft.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det koke forsiktig i 14 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Skjær snitt i skinnet på kyllingen og stek den på alle sider i en middels varm panne med olje i 3–4 minutter.
Legg kyllingen over i en ildfast form og gni den inn med tandorikrydder. Sett formen i ovnen og stek kyllingen 20–25 minutter.
Ha salaten i en bolle. Kutt tomaten i båter og ha dem i salaten.
Server kylling tandoori med ris og salat.
God middag!