Kylling tandoori med ris og grønn salat

Kylling tandoori med ris og grønn salat

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å gjøre retten mer autentisk kan du servere den med nanbrød og naturell yoghurt.

    Sett ovnen på 210 grader varmluft.
    Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det koke forsiktig i 14 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
    Skjær snitt i skinnet på kyllingen og stek den på alle sider i en middels varm panne med olje i 3–4 minutter.
    Legg kyllingen over i en ildfast form og gni den inn med tandorikrydder. Sett formen i ovnen og stek kyllingen 20–25 minutter.
    Ha salaten i en bolle. Kutt tomaten i båter og ha dem i salaten.
    Server kylling tandoori med ris og salat.
    God middag!