30-40
Glutenfri
Korma-kylling med ovnsbakt ris og blomkål, yoghurt og koriander
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- mandler,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
Korma-kylling med ovnsbakt ris
Cherrytomater
250 g
Kyllinglår
520 g
Kormapaste (Sennep, Mandler)
1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Basmatiris
135 g
Blomkålbuketter
150 g
Vann
3 dl
Til servering
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1052 kcal
- Fett 50 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Korma-kylling med ovnsbakt ris: Skyll cherrytomatene. Del hvert av kyllinglårene i to ved leddet. Bland korma-pasten, kokoskremen, hønsebuljongen og 3 dl vann i en skål.
- Korma-kylling med ovnsbakt ris, fortsettelse: Fordel risen i en ildfast form, og vend inn korma-sausen fra punkt 2. Legg cherrytomatene, blomkålen og kyllingen i formen. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek det hele midt i ovnen i 30–35 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
- Servering: Skyll og grovhakk korianderen. Strø korianderen over formen ved servering. Server yoghurten og mangochutneyen til retten.