15-20
Laktosefri
Kyllingwok med brokkoli, paprika, soya- og ingefærsaus og eggenudler
Smakfull wok med sprø grønnsaker og inspirasjon fra Kina. En mild og sikker familiefavoritt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Eggenudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g
Kyllingwok
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Vann
1 dl
Topping
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 667 kcal
- Fett 23 g
- Karbohydrater 61 g
- Protein 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Kyllingwok: Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler.
- Kyllingwok, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek grønnsakene i 4–5 minutter. Bland inn ingefærblandingen, nudlene, kyllingen, soya- og ingefærsausen og 1 dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til alt er gjennomvarmt.
- Topping: Topp woken med de hakkede peanøttene ved servering.