Pastagryte med kremet tomat- og kjøttsaus og ruccolasalat
4.13 (114)
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- salt
- pepper
- olje
Pasta
200 g
Gul løk
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrot
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Moste tomater
½ flaske
Matfløte
½ pakke
Hvetemel
1 ss
Grana Padano
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 880 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne ruccolaen opp med litt olivenolje.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell og grovriv gulroten. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–5 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper.
Tilsett løken, hvitløken, den revne gulroten og oreganokrydderet, og stek det hele i 1–2 minutter. Rør inn 1 ss hvetemel og oksebuljongen. Spe på med de moste tomatene, litt etter litt. Kok opp, og la tomat- og kjøttsausen småkoke i 5–6 minutter.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Bland tomat- og kjøttsausen og matfløten inn med pastaen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Skyll ruccolaen. Finriv Grana Padano-osten over pastapannen før servering (se tips).
God middag!
God middag!