Gnocchi med aromasopp, asparges og ruccola- og mozzarellasalat
15-20
Vegetar

Gnocchi med aromasopp, asparges og ruccola- og mozzarellasalat

Når gnocchien pannestekes, blir den krispy og smaker nydelig til mild mozzarella og friske grønnsaker.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør

Gnocchi

gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g

Asparges og sopp

asparges
Asparges
100 g
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g

Ruccola- og mozzarellasalat

ruccola
Ruccola
50 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 559 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 51 g
  • Protein 20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Gnocchi: Tilbered gnocchien som anvist på pakken. 
  2. Asparges og sopp: Brekk av den nederste trevlete delen av aspargesene, og kutt dem i fire. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt dem i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og aspargesen i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.   
  3. Gnocchi, fortsettelse: Sil vannet av gnocchien, og drypp over litt olivenolje så den ikke klistrer seg sammen. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme igjen, og ha i litt smør. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, til den har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
  4. Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen i kaldt vann. Skyll og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en serveringsskål, riv mozzarellaen over ruccolaen, og topp med tomatene og balsamicovinaigretten.  
  5. Buon appetito!