Laktosefri
Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornsris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Delt kinakål
200 g
Laksefilet
270 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 639 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke grønnsakene i en wok eller stekepanne hvis du heller ønsker det.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene og rødløken. Kutt gulrøttene i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Kutt rødløken i tynne båter, og kinakålen i strimler.
Fordel grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper (se tips). Fordel laksestykkene over grønnsakene og fordel soya- og ingefærsausen over. Bak fisken og grønnsakene midt i ovnen i 10–12, eller til til fisken så vidt er gjennomstekt, med en mørkerosa kjerne.
God middag!