Laktosefri
Glutenfri
Kyllingvinger i barbequesaus med poteter, friske grønnsaker, aioli og sweet chilisaus
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Barbecuesaus
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Aioli
½–1 pakke
Søt chilisaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1024 kcal
- Fett:
- 66 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er enklere å bryte kyllingvingene fra hverandre etter noen minutter i ovnen.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper og bak potetene i ovnen i omtrent 18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Legg kyllingvingene i en ildfast form (se tips), og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend om på kyllingen underveis i steketiden, slik at den blir jevnt stekt. Fordel barbequesausen over kyllingen når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
Skrell gulroten, og skyll paprikaen og agurken. Kutt gulroten, paprikaen og agurken i staver og fordel grønnsakene i skåler eller på et fat.
Server aiolien og den søte chilisausen til retten.
God middag!