Kremet pasta med svinestrimler, paprika og squash servert med ruccola
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Fusilli
600 g
Gul løk
1 stk
Gul paprika
2 stk
Squash
1 stk
Svinestrimler
950 g
Crème fraîche
2 pakke
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Fiskekrydder
2 pakke
Ruccola
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt blåmuggost, nøtter eller fiken sammen med ruccolaen for ekstra god smak!
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje når pastaen er ferdigkokt.
Skrell løken. Kutt paprikaene, løken og squashen i terninger.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinestrimlene i 2-3 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig og varm den opp til middels høy varme. Stek løken, paprikaene og squashen i 2-3 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele, tilsett crème fraîchen, grønnsaksbuljongen, fiskekrydderet og 4 dl vann, og kok opp. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele koke i 3-4 minutter. Smak til med pepper.
Skyll ruccolaen og ha den i en serveringsskål.
God middag!