Kremet pasta med svinestrimler, paprika og squash servert med ruccola

Kremet pasta med svinestrimler, paprika og squash servert med ruccola

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Fusilli
600 g
(Gluten, Selleri)
Gul løk
1 stk
Gul paprika
2 stk
Squash
1 stk
Svinestrimler
950 g
Crème fraîche
2 pakke
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Fiskekrydder
2 pakke
(Sennep)
Ruccola
150 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt blåmuggost, nøtter eller fiken sammen med ruccolaen for ekstra god smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn litt olivenolje når pastaen er ferdigkokt.
Skrell løken. Kutt paprikaene, løken og squashen i terninger.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinestrimlene i 2-3 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig og varm den opp til middels høy varme. Stek løken, paprikaene og squashen i 2-3 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele, tilsett crème fraîchen, grønnsaksbuljongen, fiskekrydderet og 4 dl vann, og kok opp. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele koke i 3-4 minutter. Smak til med pepper.
Skyll ruccolaen og ha den i en serveringsskål.
God middag!