Pasta med cajunkylling og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk
Laktosefri

Pasta med cajunkylling og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Fennikel
1 stk
Rødløk
½ stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Spinat
100 g
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Smør
1 ss
(Melk)
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 671 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er det grønne skudd på fenniklene kan disse hakkes og brukes som topping ved servering. Kraften fra kyllingen og grønnsakene kan brukes til å smaksette sausen.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt fennikelen i tynne båter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Legg kyllingen, løken og fennikelen i en ildfast form og stek det i ovnen i omtrent 10 minutter, til kyllingen er gjennomvarm og grønnsakene har fått en lett skorpe. 
Kok opp 1 dl vann sammen med buljongen. Skyll og hakk spinaten grovt før den tilsettes i den kokende buljongen. La sausen småkoke på lav varme i omtrent 3 minutter. Kjør sausen sammen i en blender eller med en stavmikser, og blend inn 1 ss smør og osten. Smak til med salt og pepper. La sausen stå på svak varme frem til servering. 
Fordel spinatsausen i skåler. Legg over pastaen, kyllingen og grønnsakene. Vel bekomme!
God middag!