Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat

Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat

3.97 (231)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Pasta mezze maniche
200 g
(Hvete)
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 971 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 117 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke ønsker å gratinere pastaen, kan den serveres med bolognesen, osten og salaten til.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten. Bland sammen grønnsakene, spinaten og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. 
 Ha den kokte pastaen over i en smurt ildfast form. Fordel bechamelsausen og bolognesesausen over pastaen, og strø den revne osten over. Stek pastaen øverst i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen. 
Bellissimo! 
 Ta vare på middagsrestene i en matboks i kjøleskapet. Spis det til lunsj i løpet av de nærmeste dagene. 
God middag!