Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
15-20
Roede
Vegetar

Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium

Dette er en vegetarisk og rask variant av den kjente italienske pastaretten. Servert med en frisk salat og søte tomater, er denne retten uimotståelig.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Pasta

fullkornslinguine
Fullkornslinguine (Hvete)
150–200 g

Bolognese med linser

bolognese med linser
Bolognese med linser (Selleri)
600 g

Tomatsalat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 640 kcal
  • Fett 15 g
  • Karbohydrater 98 g
  • Protein 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Bolognese med linser: Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La bolognesen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
  3. Tomatsalat: Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene og tomaten i kaldt vann. Grovhakk salaten og kutt tomaten i tynne båter. Skrell og finhakk rødløken. Bland salaten, tomatbåtene, løken og balsamicovinaigretten i en serveringsskål. 
  4. Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten. 
  1. Linsebolognese: 225 g Pasta: 100 g Salat: 100 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 340 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).