Laktosefri
Eggenudler og svin i teriyakisaus med wokkede grønnsaker
4.15 (121)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
Eggenudler
125 g
Rødløk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Svinekam
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 606 kcal
- Fett:
- 17 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i store biter. Kutt kjøttet i strimler.
Varm opp en wok eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter og krydre med litt salt. Ha grønnsakene over i en skål.
Varm opp wokken eller stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt ny olje. Wok svinestrimlene i omtrent 2 minutter. Sil vannet av nudlene og vend dem, grønnsakene og teriyakisausen sammen med kjøttet og krydre med litt salt og chiliflakene.
God middag!