Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Hvitløk
- salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lamellene på undersiden av portobellosoppen gir fra seg mye farge under tilberedning og kan gjøre soppen nesten helt sort i fargen. Om du ikke ønsker dette, kan du skrape bort lamellene før tilberedning.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Tørk av kjøttet med tørkepapir. Skjær squash i skiver, paprika i strimler og sopp i tynne skiver (se tips). Finhakk hvitløk.
Varm opp en kjele med olje og brun kjøttet sammen med hvitløken.
Tilsett grønnsakene i kjelen og la dem frese med i et par minutter samtidig som du rører.
Ha den brune sausen i kjelen og la det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Rør om underveis. Smak til med salt og pepper.
Server svinegryte med kokt ris ved siden av.
Mengde: 350 g Kokt Fullkornsris: 150 g Kcal: 390
God middag!