Svinegryte med sopp og paprika

Svinegryte med sopp og paprika

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Hvitløk
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Lamellene på undersiden av portobellosoppen gir fra seg mye farge under tilberedning og kan gjøre soppen nesten helt sort i fargen. Om du ikke ønsker dette, kan du skrape bort lamellene før tilberedning.

    Kok ris etter anvisning på pakken.
    Tørk av kjøttet med tørkepapir. Skjær squash i skiver, paprika i strimler og sopp i tynne skiver (se tips). Finhakk hvitløk.
    Varm opp en kjele med olje og brun kjøttet sammen med hvitløken.
    Tilsett grønnsakene i kjelen og la dem frese med i et par minutter samtidig som du rører.
    Ha den brune sausen i kjelen og la det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Rør om underveis. Smak til med salt og pepper.
    Server svinegryte med kokt ris ved siden av.
    Mengde: 350 g Kokt Fullkornsris: 150 g Kcal: 390
    God middag!