Fiskekarbonader med bygg- og linsemiks

Fiskekarbonader med bygg- og linsemiks

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Balsamico- eller eplesidereddik
    • extra virgin olivenolje
    • hvitløk
    • salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Fiskekarbonadene kan også varmes i ovnen. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og bak karbonadene i 10–15 minutter til de er gjennomvarme.

    Kok byggkorn etter anvisning på pakken.
    Skyll squash og paprika, og skrell gulroten. Kutt squash, paprika, gulrot og rødløk i små terninger. Hakk ruccola.
    Sil av ev eventuelt kokevann fra byggkornene. Skyll linsene godt i kaldt vann. Bland sammen bygg, linser, squash, paprika, gulrot, rødløk og ruccola.
    Finhakk hvitløk og chili. Bland det sammen med olje, balsamicoeddik og presset sitron.
    Bland dressingen inn i bygg- og linsemiksen og la det stå og trekke mens du steker karbonadene.
    Varm fiskekarbonade på middels varme i en stekepanne med olje i 3–4 minutter på hver side.
    Server fiskekarbonader med bygg- og linsemiks.
    150 g Bygg-og linsemiks: 300 g Kcal: 390
    God middag!