Fiskekarbonader med bygg- og linsemiks
Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Balsamico- eller eplesidereddik
- extra virgin olivenolje
- hvitløk
- salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekarbonadene kan også varmes i ovnen. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og bak karbonadene i 10–15 minutter til de er gjennomvarme.
Kok byggkorn etter anvisning på pakken.
Skyll squash og paprika, og skrell gulroten. Kutt squash, paprika, gulrot og rødløk i små terninger. Hakk ruccola.
Sil av ev eventuelt kokevann fra byggkornene. Skyll linsene godt i kaldt vann. Bland sammen bygg, linser, squash, paprika, gulrot, rødløk og ruccola.
Finhakk hvitløk og chili. Bland det sammen med olje, balsamicoeddik og presset sitron.
Bland dressingen inn i bygg- og linsemiksen og la det stå og trekke mens du steker karbonadene.
Varm fiskekarbonade på middels varme i en stekepanne med olje i 3–4 minutter på hver side.
Server fiskekarbonader med bygg- og linsemiks.
150 g Bygg-og linsemiks: 300 g Kcal: 390
God middag!