Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Egg
- hvetemel
- kesam/lettrømme/lett crème fraîche
- lettmajones
- margarin
- salt
- sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også lage coleslawen uten dressing og heller servere den ved siden av.
Kok opp poteter i vann, skru platen ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Bland sammen panko, revet parmesan, salt og pepper til panering. Del fisken i passe store stykker. Vend fiskestykkene først i hvetemel, deretter i sammenvispet egg og til slutt i paneringen. Legg fisken klar på en tallerken.
Ha finstrimlet kål i en bolle og skjær rødløk og gulrot i tynne strimler. Riv eplet på et rivjern.
Bland sammen lettmajones og kesam, og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper. Hell dressingen over kålblandingen. Sett coleslawen kjølig frem til servering (se tips).
Varm opp en stekepanne med margarin og stek fisken på middels sterk varme i 3–5 minutter på hver side.
Server seibiff med kokte poteter og coleslaw.
Seibiff: 150 g Coleslaw: 150 g Kokt potet: 150 g Kcal: 390 kcal
God middag!