Panna cotta med sjokolade og karamell med bringebær

Panna cotta med sjokolade og karamell med bringebær

Ny oppskrift
Under 2 timer
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Panna cottaen blir best om du lar den stå over natten. Skulle du få litt til overs, holder den seg fint i 4–5 dager tildekket i kjøleskap.

      Lag karamell av sukkeret ved å smelte det på lav varme til det er gyllent. Tilsett fløte, melk og vanilje til karamellen, og kok opp.
      Avkjøl blandingen til den har nådd omtrent 60 grader. Legg gelatinplatene i bløt. Når blandingen er avkjølt, ha oppi gelatinplatene samtidig som du rører. Smelt sjokoladen i blandingen.
      La panna cottaen kjøle seg ned litt, og hell den over i passende glass eller former. Sett glassene i kjøleskapet og la dem stå der i minimum 3 timer før servering.
      Server panna cotta med friske bringebær.
      God middag!