Hoisinstekte svinestrimler med grønnsaksris og curry- og mangodressing
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinstekte svinestrimler med grønnsaksris og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Grønnsaksris

gulrot
Gulrot
1 stk
brokkolibuketter
Brokkolibuketter
150 g
jasminris
Jasminris
135 g

Hoisinstekte svinestrimler

svinestrimler
Svinestrimler
300 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
lime
Lime
½ stk

Til servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 669 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 73 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker kan du steke risen i litt olje, så den får litt stekeskorpe før du vender den inn med grønnsakene,

  1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
  2. Grønnsaksris: Skrell og kutt gulroten i små terninger. Fordel gulrotterningene og brokkolibukettene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter.
  3. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Hoisinstekte svinestrimler: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 4–5 minutter, til det så vidt er gjennomstekt. Vend inn hoisinsausen, og varm opp. Klem over saften fra halve limen, og smak til med salt og pepper.
  5. Grønnsaksris, fortsettelse: Vend den ferdigkokte risen inn med de ovnsstekte grønnsakene. Smak til med salt.
  6. Til servering: Kutt resten av limen i båter. Server grønnsaksrisen med det hosinstekte kjøttet. Topp med curry- og mangodressingen, og server limebåtene ved siden av.