Biffkarbonader med bakte rotgrønnsaker og løksjy
Roede

Biffkarbonader med bakte rotgrønnsaker og løksjy

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Rødbete
1 stk
Kålrot
1 bit
Gulrøtter
½ pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Olje
1 ss
Magre biffkarbonader
450 g
(Melk, Laktose)
Løk
1 stk
Olje
1 ss
Sjysaus
1 pakke
Tyttebærsyltetøy
1 glass
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bak grønnsakene sammen med timian eller rosmarin for god smak. Løken kan også bakes med resten av grønnsakene om du heller vil det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene. Skrell rødbeter, kålrot og gulrøtter. Del poteter, rødbete og kålrot i båter eller terninger. Skjær gulrøttene i staver. Legg grønnsakene over på et bakepapirkledd stekebrett, og vend inn knust hvitløk, olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak grønnsakene i 25–30 minutter til de er møre (se tips).
Stek karbonadene i ovnen sammen med grønnsakene de siste 10–15 minuttene.
Kutt løk i tynne skiver. Stek løken i en stekepanne med olje til den er lett brunet. Tilsett sjyasaus og kok opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Server karbonader med bakte rotgrønnsaker, løksjy og tyttebærsyltetøy uten sukker.
150 g Poteter: 150 g Grønnsaker Løksjy: 2 ss Rørte tyttebær: 1 ts Energiinnhold: 440 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!