Torsk i mild karrisaus

Torsk i mild karrisaus

4.08 (106)
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Karri
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    MINI-KOKKEN: Finn frem en stekepanne. Mål opp 3 spiseskjeer med olje og ha den i pannen. Når oljen er varm, ha grønnsakene forsiktig i stekepannen. Når grønnsakene har stekt i 2 minutter, ha på karri og kokosmelk. Legg torsken i sausen og sett på et lokk. Torsken skal bade i sausen i omtrent 5 minutter.

    Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
    Varm opp en stekepanne eller kjele med litt olje. Fres wokmiksen i 2–3 minutter. Ha på karri etter smak, bland inn kokosmelk og smak til med salt og pepper.
    Kutt torsken i terninger. Fordel den over grønnsakene i pannen og la den trekke i sausen under lokk i omtrent 5 minutter. Tiden avhenger av størrelsen på fisketerningene.
    Klem over limesaft rett før servering.
    Server torsk i karrisaus med ris.
    God middag!