Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Karri
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
MINI-KOKKEN: Finn frem en stekepanne. Mål opp 3 spiseskjeer med olje og ha den i pannen. Når oljen er varm, ha grønnsakene forsiktig i stekepannen. Når grønnsakene har stekt i 2 minutter, ha på karri og kokosmelk. Legg torsken i sausen og sett på et lokk. Torsken skal bade i sausen i omtrent 5 minutter.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Varm opp en stekepanne eller kjele med litt olje. Fres wokmiksen i 2–3 minutter. Ha på karri etter smak, bland inn kokosmelk og smak til med salt og pepper.
Kutt torsken i terninger. Fordel den over grønnsakene i pannen og la den trekke i sausen under lokk i omtrent 5 minutter. Tiden avhenger av størrelsen på fisketerningene.
Klem over limesaft rett før servering.
Server torsk i karrisaus med ris.
God middag!