Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For jevnere steking av kjøttet, ta det ut av pakken og legg det i romtemperatur i god tid før steking. Da vil det være litt temperert og resultatet blir bedre. Eventuell sjy som dannes når kjøttet hviler kan blandes i sausen.
Sett over en stor kjele med vann til pasta. Når vannet har kokt opp, ha i salt og olivenolje.
Ta ut kjøttet til temperering. Kutt vårløk i skiver, rødløk i båter, knus hvitløk og del soppen i fire.
Varm opp en stekepanne på middels+ til høy varme med litt olje. Krydre mørbraden med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på begge sider i omtrent 2 minutter totalt. Ha det over på en tallerken og la det hvile frem til servering. Jeg foretrekker at kjøttet er rosa i midten, men du kan steke det lenger om du ønsker det.
Kok pasta al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8 minutter. Sil av vannet i et dørslag.
I samme stekepanne som du stekte kjøttet i, eventuelt med litt mer smør eller olje, stek rødløken til den er blank. Ha i hvitløk og la den frese med i 30 sekunder. Tilsett soppen og stek videre til den er gjennomstekt. Ta grønnsakene ut av pannen og over på en tallerken. Ha rømmemiks i pannen og kok forsiktig opp. La det trekke i et par minutter og ta pannen av platen. Riv over rikelig med parmesan og vend den inn i sausen. Smak til med litt salt og pepper.
Bland sammen sopp, saus og pasta.
Bland sammen sopp, saus og pasta.
Bland sammen sopp, saus og pasta.
Bland sammen sopp, saus og pasta.
Skjær kjøttet i strimler og ha det over pastaen. Server med nykvernet pepper, finsnittet vårløk og noen båter sitron til å presse over.
Skjær kjøttet i strimler og ha det over pastaen. Server med nykvernet pepper, finsnittet vårløk og noen båter sitron til å presse over.
Skjær kjøttet i strimler og ha det over pastaen. Server med nykvernet pepper, finsnittet vårløk og noen båter sitron til å presse over.
Skjær kjøttet i strimler og ha det over pastaen. Server med nykvernet pepper, finsnittet vårløk og noen båter sitron til å presse over.
Skjær kjøttet i strimler og ha det over pastaen. Server med nykvernet pepper, finsnittet vårløk og noen båter sitron til å presse over.
God middag!