Chorizo- og søtpotetsuppe

Chorizo- og søtpotetsuppe

Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du en mer mettende suppe, kan du koke litt pasta og tilsette den ved servering. Kokte egg smaker også godt oppi.

    Skjær chorizopølse i tynne skiver og ha skivene i en kald stekepanne med olje. Varm opp stekepannen til medium varme slik at pølseskivene forsiktig blir oppvarmet. Det gjør at pølsen slipper det gode røde fettet som er nydelig å røre inn i suppen ved servering.
    Ha søtpotetsuppen i en kjele og varm den forsiktig opp under omrøring. Tilsett spinat i den varme suppen. Kok opp og la det hele trekke til spinaten faller sammen.
    Ha til slutt i sprøstekt chorizo i suppen. Smak til med litt lime for friskhet og dryss over krutonger. Server gjerne godt brød og smør ved siden av, hvis du ønsker det.
    God middag!