Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en mer mettende suppe, kan du koke litt pasta og tilsette den ved servering. Kokte egg smaker også godt oppi.
Skjær chorizopølse i tynne skiver og ha skivene i en kald stekepanne med olje. Varm opp stekepannen til medium varme slik at pølseskivene forsiktig blir oppvarmet. Det gjør at pølsen slipper det gode røde fettet som er nydelig å røre inn i suppen ved servering.
Ha søtpotetsuppen i en kjele og varm den forsiktig opp under omrøring. Tilsett spinat i den varme suppen. Kok opp og la det hele trekke til spinaten faller sammen.
Ha til slutt i sprøstekt chorizo i suppen. Smak til med litt lime for friskhet og dryss over krutonger. Server gjerne godt brød og smør ved siden av, hvis du ønsker det.
God middag!