20-30
Laktosefri
Sprøbakt torsk med pannestekte grønnsaker, jasminris og sweet chili-saus
Gyllen og sprø panert torsk med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- hvete
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
Jasminris
135 g
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Pannestekte grønnsaker
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Tilbehør
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 728 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 110 g
- Protein 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland den ferdigkokte risen inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over risen og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet. Smak til med soyasaus.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
- Pannestekte grønnsaker: Skrell gulroten, skyll og rens paprikaen. Del gulroten i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken.
- Pannestekte grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Tilbehør: Server sweet chili-sausen til retten.