20-30
Roede
Kyllingpasta med fullkornspenne, spinat og revet Grande Premium
Dette er en enkel og god pastarett med kyllingkjøttdeig, tomat, spinat og erter. Smakfull og mettende.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- vann
- salt
- pepper
Pasta
Fullkornspenne (Hvete)
100–200 g
Pastasaus med kylling og grønnsaker
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Urtemiks
1 pakke
Tomatpuré
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Moste tomater
½ flaske
Grønne erter
125 g
Olje
1 ts
Vann
2 dl
Servering
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 680 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kyllingen for seg selv i en stekepanne sammen med hvitløk. Vend den inn i pastaen et par minutter før servering.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Pastasaus med kylling og grønnsaker: Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll og tørk spinaten, og kutt tomaten i terninger.
- Pastasaus med kylling og grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen, løken og hvitløken i et par minutter. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha i tomatpuréen, og stek videre i et par minutter. Vend inn grønnsaksbuljongen og de moste tomatene. Skyll tomatflasken med 2 dl vann, og ha det i kjelen. Kok opp, og la kjøttsausen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn de grønne ertene, spinaten og tomatterningene et par minutter før servering. Smak til med salt og pepper.
- Servering: Topp retten med den revne Grande Premium-osten og chiliflakene.
- Kokt pasta: 100 g Tomatsaus med kylling og grønnsaker: 350 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 440 kcal.