20-30
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Bakte grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Gulbete
1 stk
Rødløk
1 stk
Poteter
350 g
Bladpersille
1 bunt
Spinat
50 g
Kyllingfilet i rødvinssaus
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Rødvinssaus (Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 540 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 49 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Bakte grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene og gulbeten i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll og kutt potetene i båter. Fordel grønnsakene og potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekt.
- Kyllingfilet i rødvinssaus: Ta kyllingen ut av pakken, og del den i to på langs. Ha kyllingen, kraften fra pakken og rødvinssausen i en kjele på middels høy varme, og la det koke opp. Ha på lokk, og la det småkoke på lav varme i 10–15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
- Bakte grønnsaker, fortsettelse: Skyll persillen og spinaten, og rist av overflødig vann. Grovhakk persillen. Vend persillen og spinaten inn med grønnsakene før servering.
- Vel bekomme!