Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
Linguine (Hvete)
200 g
Gyroskjøtt og saus
Grillet gyroskjøtt
250 g
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Erter
250 g
Vann
1 dl
Salat
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1025 kcal
- Fett 51 g
- Karbohydrater 88 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Gyroskjøtt og saus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, tilsett litt olje og tilsett gyroskjøttet. La det steke i 2-3 minutter før du tilsetter kryddermiksen, lett crème fràichen og 1 dl vann. La koke i omtrent 2 minutter før du tilsetter ertene og lar det småkoke i to minutter.
- Salat: Ha salaten over i en bolle og bland inn balsamicovinaigretten.