15-20
Laktosefri
Panert torsk med agurk- og eplesalat, bulgur og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Agurk- og eplesalat
Rødløk
½ stk
Ingefær
½ bit
Agurk
½ stk
Grønt eple
½ stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ts
Tilbehør
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 732 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke den panerte torsken i en stekepanne på middels høy varme, med litt olje og smør. Stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gyllen.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
- Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Agurk- og eplesalat: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og finriv ½–1 ts av ingefæren på et rivjern. Bland løken, ingefæren, 2 ss eddik og 1 ts sukker i en skål. La stå å trekke i 5 minutter.
- Agurk- og eplesalat, fortsettelse: Skyll agurken og eplet. Lag tynne bånd av agurken med en potetskreller eller ostehøvel. Kutt eplet i tynne skiver. Bland agurken og eplet i serveringsskålen med løken og ingefæren rett før servering.
- Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten.