Kyllingwok med kokosmelk

Kyllingwok med kokosmelk

Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Pepper
    • solsikke-/rapsolje
    Kyllingfilet uten skinn
    350 g
    Ingefær
    1 ss
    Hvitløk
    1–2 fedd
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Rød paprika
    ½ stk
    Brokkoli
    ½ stk
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For en litt sterkere smak kan du tilsette mer chilisaus eller fersk chili. Ønsker du mer kokosmelk i woken, må du gjerne gjøre det, men da øker energiinnholdet på retten noe.

    Kok nudler etter anvisning på pakken.
    Skjær kyllingfiletene i terninger. Finhakk ingefær og hvitløk. Skjær løk og paprika i strimler, og del brokkoli i små buketter.
    Fres kylling, ingefær og hvitløk i en wok- eller stekepanne med olje i 2–3 minutter. Legg kyllingen over på en tallerken.
    Tilsett løk, paprika, sukkererter og brokkoli i pannen, og la det steke i noen minutter. Hell over kokosmelk, soyasaus og chilisaus. Vend inn kyllingkjøttet og la det hele småputre i 4–5 minutter. Smak til med pepper.
    Bland inn de ferdigkokte nudlene eller server dem ved siden av.
    400 g Kokte nudler: 100 g Ennergiinnhold: 400 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
    God middag!