Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Pepper
- solsikke-/rapsolje
Kyllingfilet uten skinn
350 g
Ingefær
1 ss
Hvitløk
1–2 fedd
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Rød paprika
½ stk
Brokkoli
½ stk
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en litt sterkere smak kan du tilsette mer chilisaus eller fersk chili. Ønsker du mer kokosmelk i woken, må du gjerne gjøre det, men da øker energiinnholdet på retten noe.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingfiletene i terninger. Finhakk ingefær og hvitløk. Skjær løk og paprika i strimler, og del brokkoli i små buketter.
Fres kylling, ingefær og hvitløk i en wok- eller stekepanne med olje i 2–3 minutter. Legg kyllingen over på en tallerken.
Tilsett løk, paprika, sukkererter og brokkoli i pannen, og la det steke i noen minutter. Hell over kokosmelk, soyasaus og chilisaus. Vend inn kyllingkjøttet og la det hele småputre i 4–5 minutter. Smak til med pepper.
Bland inn de ferdigkokte nudlene eller server dem ved siden av.
400 g
Kokte nudler: 100 g
Ennergiinnhold: 400 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!