Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- sukker
- olje
Soyamarinert svinekam
Mager svinekam i skiver
300 g
Srirachasaus
½–1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss
Sukker
1 ss
Olje
½ ss
Dressing
Rød chili
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Sesam- og chilisaus (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Koriander
½ bunt
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Soyasaus (Soya)
1 ts
Nudelsalat
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Gulrot
1 stk
Squash
½ stk
Rødløk
½–1 stk
Topping
Koriander
½ bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 701 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan serveres rå i salaten hvis du heller ønsker det.
- Soyamarinert svinekam: Bland sammen 2 ss soyasaus, 1 ss sukker, ønsket mengde srirachasaus og ½ ss olje i en bolle. Skjær kjøttet i strimler, og legg kjøttet i bollen med marinaden. Bland det godt, og la det stå på benken frem til punkt 5.
- Dressing: Skyll og finhakk ønsket mengde av chilien. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll korianderen. Finhakk korianderstilkene, og grovhakk resten av korianderen. Ha sesam- og chilisausen i en skål, og bland inn chilien, hvitløken, saften fra limen, 1 ts soyasaus, 1 ts sukker og korianderstilkene.
- Nudelsalat: Kok nudlene som anvist på pakken. Skrell gulroten og skyll squashen. Del gulroten og squashen i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Sil av vannet til de ferdigkokte nudlene, og skyll dem under kaldt vann. Ha nudlene over i en stor serveringsskål, og hell dressingen fra forrige punkt over nudlene.
- Nudelsalat, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter. Ha grønnsakene over i skålen med nudlene.
- Soyamarinert svinekam, fortsettelse: Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 3–4 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.
- Topping: Server nudelsalaten, toppet med det soyastekte kjøttet og resten av korianderen.