15-20
Laktosefri
Glutenfri
Kylling i søt chili- og kokossaus med brokkoli, paprika og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Peanøtter,
- nøtter
Basisvarer
- vann
- salt
- olje
Jasminris
Jasminris
135 g
Kylling i søt chili- og kokossaus
Rød paprika
½–1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Søt chilisaus
½–1 pakke
Brokkoli
1 stk
Kokoskrem
1 pakke
Lime
½ stk
Vann
1 dl
Til servering
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 841 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Kylling i søt chili- og kokossaus: Kutt brokkolien i buketter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Del kyllingen i mindre biter og bland den sammen med den søte chilisausen i en skål.
- Kylling i søt chili- og kokossaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er lett gyllen og karamellisert. Ha i brokkoli- og blomkålbukettene og paprikaen, og stek videre i 2 minutter. Ha i 1 dl vann og kokoskremen. Kok opp, og la det småkoke i 4–5 minutter. Smak til med salt, og litt saft fra limen.
- Til servering: Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Kutt resten av limen i båter. Topp retten med korianderen og peanøttene, og server limebåtene ved siden av.